Sidevisninger i alt

mandag den 1. december 2014

Her er en del  sjove mennesker, jeg gerne vil have med mig. Det er en ny start. giv det en chance

13 kommentarer:

  1. Til Ron fra Mogens.
    Jeg vil følge dig i tykt og tyndt fordi du har en god smag i cognag, kvinder.og humor.

    SvarSlet
  2. Du er meget velkommen , det er en selvfølge. Lige nu drejer det sig om at få så mange med som muligt. Der må du gerne hjælpe..
    Kig lige mine indlæg igennem, nå nej du ved jo hvad jeg laver.
    Siden her er blevet renoveret. så jeg skal lige finde ud af hvordan det hele fungerer. Du skal ind som medlem, med billede osv.

    SvarSlet
    Svar
    1. og hvordan gør man så lige det.

      Slet
  3. Ja, jeg vil også følge dig, hvis jeg altså kan finde ud af det :D)))) - åhhrrrr ja, disse skønne tider på Alderdomshjemmet kan man blive dement af ... KH Jetset :D)

    SvarSlet
  4. Hej skatter . ja her er noget nyt vi skal finde ud af. for siden jeg har været her, er Blogspot blevet renoveret.. men vi finder ud af det.. jeg har haft mange gode timer her... Og ikke en eneste dum skid har været forbi. Fatter her er klar med slettetasten, denne gang er det os der bestemmer.

    SvarSlet
  5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  6. Ja, og så er baggrundsfarven ret fræk ... :D)))

    Et kæmpe stort tillykke med bryllupsdagen, hvor er det bare dejligt at se jer - og så skal I vel ud at spise i aften. Denne skønneste dag til Jer. Knus Jetset :D)

    SvarSlet
  7. Tak Jetter --- Ja vi skal ud og guffe.

    SvarSlet
  8. God aften, mon vi kan blive enige om, at vi mindst een gang i døgnet går her ind og siger bøh, det kunne da være hyggeligt. Knus Jetset :)

    SvarSlet
  9. Det ville jeg da syntes var alletiders...

    SvarSlet
  10. Nu må du snart udgive en bog om hvordan man gør her. Hvad skal man vælge i Vælg profil. Sætte fotos ind. osv. osv. Mogens.

    SvarSlet